Om företaget Installation och Service Kontakta oss Länkar Start  
 Erik Söderberg  
OM FÖRETAGET
ägs och drivs av Erik Söderberg.
Företaget finns på Gesällgatan i Stenungsund. Där finns kontor och lager. En del enklare service och reparationer kan där utföras. All materiel som installeras och monteras kontrolleras innan leverans. För besök bör tid avtalas då kontoret inte alltid är bemannat. Kontakta via telefon, mail eller SMS. Se Kontaktsidan

HISTORIK
Jag började min yrkesbana i en radioaffär i Stenungsund 1972, Bild & Ljudservice. Affären låg i ett numera rivet hus där Stenungsunds kommunkontor idag finns. Där började jag i butiken och med enklare service. Jag fick även ta hand om antennmontagen.

Mitt mål var att bli tv-tekniker men det var alldeles för trångt i den dåvarande verkstadslokalen och de andra som jobbade där tyckte att det var lämpligare att jag tog hand om antennerna. Då var det fortfarande TV2 som skulle ut till alla hushåll. Ganska så snart upptäckte jag att kunskapen om tv-mottagning generellt var ganska bristfällig vilket gjorde mig intresserad. Jag började lära mig själv. 1978 startade jag mitt företag och på den vägen är det. De områden jag i mitt företag jobbar med framgår av fliken Installation & Service.